palocut_logo
Palóc út Hagyományőrző utak
http://www.palocut.hu/
 

 

 

Cicáskacus Vendégház

Cicáskacus Vendégház

3232 Mátrafüred, Pálosvörösmarti u.19
06-20-340 6804
cicaskacus@freemail.hu
www.cicaskacus.hu

T.BOR Vendégház

T.BOR Vendégház

Mátrafüred, Üdülősor 45.
Tel.:06-70/2126839; 37/373772
t.bor@axelero.hu
4-7 fő részére (pótágyazható), apartman jellegű összkomfortos ház, frissen felújítva, Mátrafüred üdülőtelepülés központjában, csendes, madárcsicsergős szubalpin éghajlatú, az asztmatikus és más légzőszervi, valamint egyes szívbetegségekben szenvedők gyógyulását is segítő atmoszférával megáldott helyen található.

2 hálószoba és egy nappali,központi fűtéssel és hangulatos cserépkályhával. Teljesen felszerelt a konyha. TV, parabola antenna.
Fürdőszoba, WC. A ház előterében bográcsozási, nyársalási lehetőség. Szánkópálya a házzal szemközt. A ház előtt park és gyermekjátékok találhatók. A hely túraútvonalak központjában van. 200 m-re kisvonat és Volán megálló, kerékpár út Gyöngyösig. A művészetek kedvelőinek ajánljuk a helyi keramikus Marézia üzletét amely a pavilonsoron található és a Palóc babák gyűjteményt amely a Pálosvörösmarty u.2. alatt helyezkedik el.
A közelben megtekinthető: Gyöngyösön a Mátra Múzeum, a Mátraaljai Borok Háza, és nem messze van a strand, illetve Sástó csónakázó- és horgásztava, a kilátóval és a kalandparkkal.
Üdülési csekket elfogadunk.

 
T.BOR Vendégház
T.BOR Vendégház
T.BOR Vendégház