palocut_logo
Palóc út Hagyományőrző utak
http://www.palocut.hu/
 

Palóc Üdülőházak

 

A Hollókői Palóc Üdülőházak a háborítatlan Ófalu csendes utcáin húzódnak meg. A felújított, fehérre meszelt házak teljes kényelemmel és a már megszokott palóc stílusjegyekkel várják a vendégeket, az év minden napján.

 

Pászti Ház Pászti házak
Az egy udvarban elhelyezkedő 2 apartman, egyenként 2x2 szobás kialakítása 4+4 fő elhelyezését teszi alkalmassá. A házakban felszerelt konyha és fürdőszoba is található. Az udvaron tűzrakási lehetőség biztosított.
Pászti Ház
Szőke Ház Szőke ház
A Szőke üdülőházban szintén 2x2 ágyas szoba várja a vendégeket, melyekhez külön fürdőszoba és teakonyha tartozik.
Szőke Ház
Oláh házak Oláh házak
A 3 különálló épület 8, 5, illetve 2 férőhelyes szobái összesen 15 vendég elhelyezését biztosítják. A házakhoz tartozó nagyméretű udvar a parkolóhely és bográcsozó hely mellett a gyerekek játszóhelyéül is szolgál. A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik.
Oláh házak
Bátki Ház Bátki ház
A Bátki üdülőház 2 ágyas szobája leginkább nászutasok és párok számára ideális. A szobához önálló konyha és fürdőszoba tartozik.
Bátki Ház
Potla

Potla turistaszálló és régi óvoda épülete
A 25+23 fő elhelyezésére alkalmas palóc turistaszálló kellemes kikapcsolódást nyújt óvodás-iskolás csoportoknak és kisebb-nagyobb baráti társaságoknak egyaránt. A házakhoz a konyha mellett vizesblokkok is tartoznak, míg az udvaron tűzrakási lehetőség biztosított.

 

 

A szobákat hétköznap 14-16, hétvégén 12-14 óra között lehet átvenni.
Tel.: 06(32)579-010
palocudulohazak@holloko.hu

További részletek és foglalás a Palóc Üdülőházak honlapján

 

Tetőtér